Click pentru a te abona

Accident în Delta Dunării: o ambarcațiune cu 12 turiști a intrat cu viteză în mal. O tânără în comă.

0 Shares

*o persoană a intrat în comă*5 persoane au suferit leziuni grave *ambarcațiunea s-a izbit de mal după ce un buștean a blocat cârma*ultima zi de vacanță a deveniit prima zi de spital pentru 12 tineri care se plimbau pe canale, în Delta Dunării

Untitled-2

Cei 12 tineri lucrează la o firmă de IT din Constanţa şi se aflau într-o mică excursie în Deltă. Şalupa în care se aflau s-a izbit violent de sălciile de pe mal. Una dintre turiste a intrat în comă după accident. Aceasta a fost transportată de urgenţă cu elicopterul SMURD în Capitală.

Turiştii mergeau de la Tulcea către Sulina, cu o şalupă de transport pasageri, când, în zona localității Crișan,  conducătorul ambarcaţiunii a virat mult dreapta iar ambarcațiunea a scăpat de sub control și a lovit sălciile de pe mal. Panica a fost generală, 5 persoane au fost aruncate pe mal, o tânără a intrat în comă. Turiștii au primit primele îngrijiri medicale și au fost transportați la Spitalul județean Tulcea cu ambarcațiunile Ambulanței sosite în scurt timp la fața locului. Elicopterul SMURD a transportat în regim de urgență la București,  tânara aflată în comă.

O anchetă urmează să stabilească exact care sunt cauzele producerii accidentului: lipsa de atenție a conducătorului ambarcațiunii, o defecțiune tehnică, alți factori.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com