Click pentru a te abona

A XII-a ediție a Taberei de Ecologizare, Sulina 2018 – Un Proiect #TSD Centenar

13 Shares

*”Susțin și mă angajez să promovez proiectele tinerilor social democrați pentru o Românie modernă, prosperă și unită într-un an al Centenarului Marii Uniri” a ținut să precizeze deputatul social democrat Mirela Furtună

“Anul acesta la cea de-a XII-a ediție a Taberei de Ecologizare care s-a desfășurat la Sulina, peste 400 de tineri social democrați veniți din toate județele țării au discutat despre unele dintre cele mai importante problem cu care se confruntă tinerii și mă refer la educație, învățământ, dezvoltare, mediu, implementarea unor proiecte menite să-I determine pe tinerii absolvenți de studii medii sau de studii superioare să nu mai plece din țară. Este un subiect deosebit de important care a fost îndelung dezbătut pe parcursul celor patru zile la Sulina” a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună, vicepreședinte al PSD.

Tineretul Social Democrat promovează prin această tabără  un proiect de socializare și dinamism, creativitate, spirit de echipă și dezvoltarea abilităților de comunicare.

“Președintele TSD, Gabriel Petrea și-a exprimat bucuria că această acțiune continuă într-o zonă specială an după an cu acțiuni de ecologizare a plajei Sulina și dezbaterile subiectelor fierbinți care ne preocupă pe toți.

Exodul românilor și faptul că am văzut tineri preocupați să găsească soluții pentru ca lucrurile să se schimbe în bine din acest punct de vedere este o bucurie reală. S-au conturat câteva proiecte cu care vom merge mai departe, le vom supune dezbaterii publice și vom căuta în continuare soluții pentru ca proiectele tinerilor să aibă mai multe șanse și aplicabilitate în viața de zi cu zi.

Pentru mine, ca vicepreședinte PSD, să văd atâția tineri frumoși, plini de viață și dornici să ducă mai departe ideile și programele PSD, mă face să privesc înapoi cu mândrie și să merg mai departe cu speranță și încredere. Parcă mai ieri eram un tânăr membru al TSD, parcă mai ieri începeam să înțeleg ideologia social democrată (!) Astăzi, când văd tinerii social democrați ocupându-se cu determinare și solidaritate atât de mediul înconjurător cât și de dezbaterea unor proiecte importante pentru noi toți este încurajator. Susțin și mă angajez să promovez proiectele tinerilor social democrați pentru o Românie modernă, prosperă și unită într-un an al Centenarului Marii Uniri” a ținut să precizeze deputatul social democrat Mirela Furtună.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com