Click pentru a te abona

A uitat lumânarea aprinsă duminică dimineață și a murit în flăcările care i-au cuprins în scurt timp, casa.

O femeie de 84 de ani și-a împlinit ritualul obișbuit după ce duminică, dis de dimineață a aprins o lumânare și s-a rugat. A uitat, însă, lumânarea aprinsă iar flăcările s-au intins rapid de la mobilier la întreaga locuință. Când au ajuns pompierii, femeia murise deja dar au reușit să-i salveze soțul care se afla într-o altă încăpere. Bătrânul a ajuns cu arsuri grave la spital.

Duminicăa dimineața (17 Ianuarie 2021), doua echipaje din cadrul Detasamentului de pompieri Galati au intervenit pentru stingerea unui incendiu și salvarea unei persoane.

Incendiul se manifesta la o gospodarie din strada Tufanelelor, unde lumânarea uitată a aprins camera în care locuia o persoana. Femeia de 84 de ani a fost gasită decedată de către echipajele de pompieri care au lichidat incendiul.

Soțul femeii a fost scos dintr-o cameră alaturata și transportat la Spitalul Clinic de Urgență Galati, din cauza intoxicației cu fum și a arsurilor suferite (ISU Galați).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com