Click pentru a te abona

Aflat în timpul liber, un polițist tulcean a salvat un minor care nu știa să înoate, dintr-o piscină.

300 Shares

La data de 20 august a.c, în jurul orelor 18.00, un copil de 4 ani din Tulcea, nesupravegheat de părinți, a intrat într-o piscină din cadrul unei pensiuni din localitatea Murighiol, fără a ști să înoate și fără a avea materiale ajutătoare de înot.

În acel moment, un polițist din cadrul Postului de Poliție Mahmudia, aflat în timpul său liber în acel loc, a auzit țipetele de ajutor ale unei persoane care a observat pe fundul piscinei un băiețel de 4 ani.

Polițistul a intervenit imediat să-l salveze, a sărit în apa adâncă de peste 1,60 metri, l-a adus pe copil la suprafața piscinei și a început de urgență să-i efectueze manevre de resuscitare până la venirea cadrelor medicale.

În urma intervenției polițistului, copilul a fost salvat.

Ulterior, minorul a fost preluat de către un elicopter S.M.U.R.D și transportat la Spitalul Județean de Urgențe Constanța pentru investigații medicale.

Polițistul care a salvat viața copilului de 4 ani, este agent șef adjunct Petraru Lucian, ajutor șef la Postul de Poliție Mahmudia din anul 2006.

Accidente rutiere
La data de 20 august a.c, un bărbat de 39 de ani din orașul Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Măcin, județul Tulcea, a efectuat manevra de mers înapoi, fără să se asigure corespunzător și a accidentat un pieton aflat pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În continuare se efectueaza cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.
În seara zilei de 20 august a.c, un bărbat de 30 de ani din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism în afara orașului Măcin, județul Tulcea, a accidentat un pieton care deplasa pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com