Click pentru a te abona

A încercat sa păcălească o bătrână care la bagat…în flagrant(!)

53 Shares

Astăzi, în jurul orei 13.10, polițiștii Secției 5 au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 56 de ani, cu privire la faptul că mama sa, de 77 de ani ar fi fost victima unei infracțiuni de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit faptul că septuagenara a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a recomandat a fi fiul său și care i-a comunicat faptul că este internat în spital în urma unui accident rutier, că se află în stare gravă și îi trebuie toți banii pe care îi are în casă.

Victima i-a transmis bărbatului că nu știe câți bani are în casă și că o va chema pe fiica sa să o ajute. Ulterior, femeia de 56 de ani a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care a surprins în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, în timp ce primea un plic cu suma de 2.000 de lei de la persoana vătămată.

Acesta a fost imobilizat și încătușat, fiind condus la sediu pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com