Click pentru a te abona

A început tabăra „ARC” la Sulina: 215 copii din Moldova, Ucraina, Bulgaria, Italia și Kazahstan

0 Shares

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a demarat programul de tabere „ARC” la Sulina, județul Tulcea.

Aici au sosit deja 215 copii din Republica Moldova, din raioanele Cahul și Bălți, Ucraina, regiunea Transcarpatia, Bulgaria, Italia și Kazahstan.

Participanții la tabere vor avea oportunitatea de a se familiariza cu istoria, civilizația și cultura românească prin activități care sa le mijlocească comunicarea și să le dezvolte creativitatea. Astfel, copiii vor lua parte la ateliere precum : „Picătura de istorie” susținut de  profesor  coordonator  Rodica Ursu, atelier de limba română  „Emoție, cuvânt și culoare”,  coordonatori,  profesorii Lucia Pop,  Silvia Paun, Elena Lupu și Elena Micu, atelier de pictură „Spiritul și culorile Deltei”, coordonator Elena Micu,  atelier de dans  „Cultură și tradiție românească în cântec și dans”,  coordonator  Borislav Mitrashkov,   precum  și  competiții  sportive  de  fotbal, baschet, ping-pong derulate de instructori de sport din cadrul voluntarilor taberei.

Programul cuprinde și concursuri de fotografie, tradiții românești și cultură generală.

Sursă foto: Arhivă MRP/
MINISTERUL PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com