Click pentru a te abona

A fost activat Planul Roșu! Accident naval soldat cu 13 victime pe Brațul Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Trei persoane au ajuns la spital cu elicopterul SMURD

462 Shares

Un accident naval foarte grav s-a produs în jurul orelor 18,30 pe brațul Sfântu Gheorghe, la intersecția cu Dunărea Veche, în proximitatea localității Murighiol, unde au fost implicate două ambarcațiuni și s-a soldat cu 13 victime.

Din primele verificări a rezultat faptul ca la data de 28 iulie a.c., o ambarcatiune in care se aflau 4 persoane, in timp ce naviga pe fluviul Dunarea, din amonte, braț Sfântu Gheorghe, cu intenția de a pătrunde pe Dunărea Veche, pe fondul unor neînțelegeri in deplasare, a intrat în coliziune cu o altă ambarcatiune( in care se aflau 9 persoane) care se deplasa din sens opus.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcootest. Pentru conducatorul primei ambarcatiuni, rezultând o valoare de 0, 34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru gestionarea situației, în zona respectivă au fost trimise o ambarcațiune pentru transport scafandri și 3 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. Totodată, în sprijinul echipajelor angrenate în misiunea de salvare, la locul incidentului a fost trimis și un elicopter SMURD.

Având în vedere numărul ocupanților, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea echipajelor medicale la fața locului.

Trei persoane aflate în stare foarte gravă au fost transportate la spitalele din Constanța și Tulcea cu elicopterul SMURD.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com