Click pentru a te abona

9800 de țigarete, provenite din contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră tulceni

0 Shares

Polițiștii de frontieră tulceni au acționat pe linia prevenirii și combaterii contrabandei și fraudei vamale cu produse supuse accizării, identificând patru cetățeni români care transportau, cu două autoturisme, cantitatea de 490 pachete țigări, provenite din activitatea de contrabandă.

În data de 15.03.2015, în jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, în zona de competență, un autoturism marca Chevrolet, în care se aflau două persoane, cu vârste de 25 de ani, respectiv 44 de ani, domiciliate pe raza județului Constanța.

În urma verificării autoturismului, polițiștii de frontieră au găsit în portbagajul acestuia, într-o geantă, 150 pachete de țigări marca ‘Marble’, fără timbru fiscal și 60 pachete marca ‘Viceroy’ pe care erau aplicate timbre fiscale emise de Federația Rusă.

O oră mai târziu, polițiștii de frontieră au oprit în trafic un autoturism marca Dacia Super Nova, în care se aflau două persoane de 36 de ani, respectiv 48 de ani, domiciliate pe raza județului Constanța.

În urma verificării autoturismului, au fost descoperite 280 pachete de țigări marca ‘Marble’, care nu aveau aplicate timbre fiscale.

Întrebate fiind de proveniența țigărilor , persoanele în cauză au declarat că le-au cumpărat de la persoane necunoscute de pe raza localităților Medgidia și Constanța, pentru consumul propriu.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 490 pachete de țigări în valoare de aproximativ 4900 lei, iar cele patru persoane sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de ‘colectare, deținere, producere, desfacere și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia’, fapte prevăzute de art.270, pct.3 și pedepsite de art.270, alin.1, din Legea 86/2006 privind Codul vamal.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com