Click pentru a trimite e-mail

60 de copii din familii vulnerabile au primit ghiozdane, caiete și rechizite prin programul „În stare de bine”

27 februarie 2020:  60 de copii, elevi în clasele O-IV de la Liceul Tehnologic Topolog și școala Sâmbăta Nouă (comuna Topolog, județul Tulcea) din familii cu venituri reduse, au primit săptămâna aceasta ghiozdane, caiete și alte rechizite care să îi ajute să continue studiile. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Liceul Tehnologic Topolog prin director Maria Negru.

Acțiunea face parte din proiectul “Acces la rechizite pentru copii din comunități rurale marginalizate” derulat de asociația Merci Charity Boutique și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

“Susțin cu tot sufletul astfel de acțiuni și felicit pe toți cei care se implică în acțiuni de sprijin pentru copiii care provin din familii vulnerabile pentru a merge la școală, pentru că educația este în opinia mea împreună cu sănătatea prioritățile pe care ne construim fundamentul devenirii noastre. Trăim vremuri complicate iar copiii sunt, de prea multe ori din păcate cei care suferă. Sunt victimele nevinovate ale nesăbuințelor adulților. M-ați întrebat și vreau să aplad, să felicit pe toți acești oameni foarte buni și generoși care nu-i uită pe copiii necăjiți” a declarat deputatul Mirela Furtună în cadrul unui interviu pe teme sociale.

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) este o organizație neguvernamentală, independentă, înființată în anul 1994, la inițiativa Comisiei Europene. FDSC promovează o societate civilă puternică și sustenabilă, care contribuie la apărarea valorilor democratice, prin sprijinirea actorilor societății civile, mobilizarea de resurse, încurajarea unui mediu favorabil și întărirea cooperării cu celelalte sectoare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.