Click pentru a te abona

45 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și 96 de sancțiuni contravenționale în 24 de ore

5 Shares

În ultimele 24 de ore, polițiștii tulceni au intervenit la 45 de evenimente semnalate prin apelul de urgență 112 și au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale.

La data de 5 septembrie a.c, polițiștii tulceni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 45 evenimente semnalate prin apelul de urgență 112, iar în ultimele 24 ore au fost constatate 5 infracțiuni.

Pentru neregulile constatate în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 50.115 de lei, dintre care 11 sancțiuni în valoare de 5.400 lei au fost aplicate la Legea nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au aplicat 85  sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare

de 44.700 de lei, din care 41 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 11 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com