Click pentru a te abona

365 de zile și un Centenar- Sfârșitul unui an și începutul restului zilelor noastre

100 Shares

Categoric, cel mai dificil an parlamentar pe care l-am vizionat asemeni unei pelicule adresate ,, nevăzătorilor”, pe care l-am trăit clipă de clipă, s-a sfârșit.  În anul 2018, am fost martori cu toții la crearea unei catapulte PSD-ALDE, ce a aruncat cu abuzuri în Cetatea Democrației Românești.

Prin intervențiile, adeseori brutale, ale ,,acestei Majorități”, în vederea modificării unor legi capitale, atât Democrația, cât și Statul de Drept au fost aruncate pe marginea abisului, așteptând cu revoltă, dar și fără sperantă începutul unui sfârșit mult anunțat.

Pentru NOI, cei din PNL, a fost o luptă aprigă, cu mii de ore muncite până târziu în noapte, iar când Orologiul a sunat, am reușit să stopăm o serie de modificări aduse Legilor Justiției, am bătut la porțile forurilor internaționale, semnalând o gamă largă de legi problematice și am obținut cu trudă biruința mult așteptată.
Ce-i drept, în anul 2018, efortul depus și lupta la care m-am înhămat alături de colegii mei parlamentari din PNL, s-au dovedit oportune și s-au concretizat astfel:
– 42 de propuner legislative inițiate;
– 19 declarații politice și intervenții;
– 14 moțiuni simple pe palierul celor mai importante teme pentru România: sistemul sanitar, sistemul economic, educație, agricultură, transporturi etc.

Ca să parafrazez un fost celebru autor american, Dale Carnegie, și anume :  ,,Majoritatea lucrurilor importante au fost realizate de oameni care au continuat să încerce acolo unde părea că nu mai există nicio speranță”…plec de la convingerea că prin dezbaterile publice strâns legate de situația Justiției, a Educației, a sistemului sanitar, la care românii, într-un număr deloc de neglijat, au arătat determinare, implicare și atitudine, ne demonstrează că viitorul sună bine, nu ne rămâne decât să fim prompți și să-i răspundem, folosind tonul care i se cuvine!

Să privim înapoi cu iertare, înainte cu optimism, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri ! La Mulți Ani, Români din țară, dar și de pretutindeni! Vă mulțumesc !

Deputat PNL Vasile GUDU

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com