Click pentru a trimite e-mail

350 Kg de pește confiscat și peste 2000 de metri de plase. Garda de Mediu a AEBDD desfășoară ample acțiuni de control pentru combaterea braconajului piscicol

561 Shares

Comisarul șef al Comisariatului ARBDD -Garda Națională de Mediu, Doru Moscu, ne-a declarat faptul că în ultimile zile s-a desfășurat o amplă acțiune de control în vederea combaterii braconajului piscicol și pentru verificarea respectării condițiilor impuse prin actele de reglementare în activitatea de pescuit comercial la scrumbie.

“Zonele desfăşurării controlului au fost:  Dunare Br. Tulcea, Br. Sf. Gheorghe km 107- vărsare, Complexul Gorgova- Uzlina, Complexul Rosu- Puiu, Lacul Erenciuc, Meleaua Sf. Gheorghe, zona strict protejata Sacalin- Zatoane, punctul de pescuit Perisor, lacurile cuprinse in Insula Dranov, Complexul lagunar Razim- Sinoie pana in apropiere de localitatea  Vadu (Constanta).

La acţiune au participat 4 comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu, fiind folosite 2 ambarcaţiuni si 2 autovehicule de teren DACIA DUSTER din dotarea GNM- COMISARIATUL RBDD. În timpul acestei actiuni, care a fost desfașurată atat ziua, cât și noaptea, au fost confiscate un numar de 63 unelte de pescuit-  41 setci tip monofilament, 12 setci fir textil, 2 unelte tip năpatcă, 4 taliene tip Razim si 4 vintire, insumând o lungime totală de aprox. 2000 metri plasă.

Totodată, a fost confiscata o cantitate de 354 kg pește din diferite specii, care a fost predată conform legislației către un agent economic specializat și autorizat pentru achiziția si comercializarea peștelui.

Aș vrea să precizez faptul că toate uneltele de pescuit folosite în vederea capturării ilegale a peștelui fac obiectul reținerii în vederea confiscării și, pentru cei interesați,  Garda Naţională de Mediu va continua acţiunile de combatere a braconajului piscicol, cu precădere în zonele în care se suspectează că se desfăşoară astfel de activităţi”

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com