Click pentru a te abona

30 de medici rezidenţi din Galaţi studiază oferta Spitalului de Urgenţă Tulcea

Conducerea Consiliului Judeţean Tulcea, a Spitalului Județean de Urgență și a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate a continuat seria întâlnirilor cu medicii din județele limitrofe județului Tulcea, în vederea prezentării oportunităților oferite pentru medicii rezidenți care aleg să lucreze la spitalul tulcean.

Untitled-1

La întâlnirea de la spitalul de Pediatrie din Galaţi, organizată de managerul unităţii sanitare, dr. Ştefănescu Victoriţa  şi de prof. dr. Aurel Nechita, au participat 30 de medici rezidenţi care au primit ample informații legate de judeţul Tulcea, de Spitalul Judeţean de Urgenţă şi, în special, de secţia de Pediatrie.

„Am discutat cu medicii rezidenţi despre fiecare subiect în parte, am prezentat oportunităţile oferite de judeţul nostru. Le-am vorbit despre echipa Spitalului Judeţean, dar şi a Consiliului Judeţean şi despre faptul că vor avea oricând uşa deschisă pentru orice fel de probleme. Pot să vă spun că medicii s-au arătat interesaţi, au avut multe întrebări. Nu am primit, încă, nici un răspuns final din partea lor, dat fiind faptul că schimbarea locului de muncă implică şi schimbarea domiciliului, iar o astfel de decizie nu poate fi luată imediat. Avem, însă, semnale pozitive în urma discuţiilor de  astăzi (n.n. joi)“, a declarat Liliana Marinescu, administrator public al Consiliului Judeţean Tulcea.

În perioada următoare, reprezentanţii Consiliului Judeţean şi ai Spitalului Judeţean aşteaptă răspunsuri atât de la rezidenţii din Galaţi, cât şi de la specialiştii care activează în cadrul spitalulului de pediatrie din judeţul vecin. Întâlniri de acest fel urmează să se desfășoare și in marile unități medicale de la Constanța.

Apelurile repetate ale reprezentanților administrației publice locale au atras atenția Ministerului Sănătății care caută soluții de acordarea unor sporuri speciale pentru medicii care aleg să lucreze în județul Tulcea. Se vorbește chiar de sporuri de până la 300%. Președintele Consiliului județean Tulcea, Horia Teodorescu a declarat că va face tot ceea ce se poate pentru ca Spitalul de Urgență să lucreze la capacitatea la care a fost adus de investițiile din ultimii ani. Medicii care ar veni la Tulcea ar urma sa primească locuință de serviciu, transport gratuit, alte facilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com