Click pentru a te abona

Braconaj piscicol pe Lacul Golovița

Polițiștii de frontieră tulceni au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, identificând un cetățean român care a pescuit ilegal cantitatea de 75 kilograme de pește.

În data de 15.03.2014, în jurul orei 21.00, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea l-au depistat, pe malul lacului Golovița pe A.D. în vârstă de 35 de ani, în timp ce descărca dintr-o ambarcațiune din lemn mai multe plase monofilament cu captură de pește. În urma verificărilor, în ambarcațiune au fost descoperite 4 plase monofilament și 74 kilograme pește din specia caras.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de pește, care a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, precum și ambarcațiunea și plasele monofilament, bunuri evaluate la aproximativ 615 lei. Persoana în cauză, având domiciliul pe raza județului Tulcea este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de ,,deținerea și utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament’, faptă prevăzută și pedepsită de art.64, lit.k din O.U.G. 23/2008, modificată și aprobată prin Legea 317/2009.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.