Click pentru a te abona

18-21 aprilie 2017: Olimpiada națională de limbă și literatură turcă la Constanța

79 de elevi din județele Constanța, Tulcea și din municipiul București, pasionați de limba și literatura turcă își vor etala competențele lingvistice și culturale în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Olimpiadei naționale de limbă și literatură turcă, ce se desfășoară la Constanța, în perioada,18-21 aprilie 2017.

liceul-m-eminescu-cta

Competiția este organizată de Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Uniunea Democrată Turcă din România și este găzduită de Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’ din Constanța.

Astfel, elevii vor susține miercuri, 19 aprilie a.c., în intervalul,11.00-14.00, proba scrisă din cadrul olimpiadei, urmând ca cei mai buni să fie premiați vineri, 21 aprilie a.c., începând cu ora 11.00 (Sala ‘Remus Opreanu’).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.