Click pentru a trimite e-mail

17 – 26 ianuarie 2014: Cel mai mare Târg din lume de produse alimentare, agricultură și horticultură

0 Shares

IGW02In ediția de anul trecut au fost 407.000 de vizitatori din Germania și din celelalte țări europene, reprezentanți ai industriei alimentare, engrosişti, comercianți, specialiști în agricultură, silvicultură, horticultură, pescuit şi picicultură,  experți în politici și administrare agricolă. 4800 de jurnaliști din 70 de state au semnalat evenimentul în 15 mii de ziare și reviste de specialitate, 390 de emisiuni de televiziune și 1500 de reportaje radio.

Înființată în anul 1926, Săptămâna Verde (IGW) are loc pentru a 79 oară în 2014. IGW este singura expoziție internațională de acest fel, dedicată producătorilor specializați din agricultură, horticultură, zootehnie și industria alimentară. În același timp, IGW este punctul de plecare pentru Forumului Global pentru Alimentație și Agricultură (GFFA) cu mai mult de 80 de departamente ministeriale. Producătorii din toată lumea vin la IGW să testeze piața generală a produselor alimentare, a produselor de lux sau a celor ecologice și doresc să-și consolideze imaginea, brand-ul . Ca urmare a tendințelor tot mai crescute de consum, aprovizionarea regională joacă un rol important. Resursele regenerabile, agricultura ecologică, dezvoltarea rurală și grădinăritul sunt temele cele mai mult dezvoltate la Săptămâna Verde de la Berlin.

IGW03IGW are, de asemenea, un rol comercial și non-comercial pentru produsele agricole, forestiere, și pentru proiectele de amenajare a teritoriului. Schimbarea temei anuale include de obicei subiecte cum ar fi resursele regenerabile sau creșterea animalelor pe baze științifice, calitatea și marca de producție. Aceste elemente demonstrează că prezentarea comercială a produselor sunt de interes special pentru cei implicați în piețele în curs de dezvoltare din Europa Centrală și de Est.

IGW oferă o mare varietate de produse: produse alimentare internaționale și produse de lux; produse proaspete de toate tipurile; bere, vin și băuturi spirtoase; carne proaspătă și cârnați; fructe de mare; ceaiuri, plante medicinale și condimente; mașini și echipamente agricole și horticole; semințe; sere și materiale de grădinărit; animale de companie; echipamente de vânătoare și de pescuit; aparate, corpuri de bucătărie și articole de uz casnic.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com