Click pentru a trimite e-mail

16 Martie: Liber la pescuit de știucă în Delta Dunării. Fir întins!

0 Shares

Conform Ordinului privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii în anul 2017, pentru știucă, la perioada de prohibiție generală s – a mai adaugat perioada 10 februarie – 15 martie.

pescarÎncepând de astăzi (16 martie)  reîncepe pescuitul la știucă cu mențiunea că, de la 1 aprilie ( nu este păcăleală) intră în vigoare ordinul de prohibiție pentru pescuit comercial, recreativ și familial al oricăror specii de pești, moluște, crustacee, alte viețuitoare acvatice din habitate piscicole naturale (perioada de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in habitatele piscicole naturale este de 60 de zile in perioada 01 aprilie –30 mai inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, inclusiv Golful Musura, este de 45 de zile, in perioada 01 aprilie – 15 mai inclusiv, cu exceptiile prevazute de Ordinul/2017).

Cotele de pescuit pentru știucă, alocate în acest an de Ministerelul Agriculturii și de cel al Mediului, pentru pescari sunt de 138.022 de kilograme. Cca. 27 de tone ar putea fi pescuite în complexele Șontea – Fortuna și cca. 26 de tone în Matița – Merhei din  arealul Rezervației Biosferei Delta Dunării. De asemenea, pescarii mai pot pescui de-a lungul Dunării cca. 21,7 tone de știucă.

Fir întins!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com