Click pentru a te abona

130 kg peşte confiscate de polițiștii de frontieră de la doi clujeni

12 Shares

   

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au descoperit patru cetăţeni români care dețineau 130 kilograme de pește,fără documentele de proveniență.

 În data de 06.10.2020, în jurul orei 11.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza municipiului Tulcea, pentru control, un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 62 de ani, cu domicilul pe raza judeţului Cluj.

 În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, colegii noștri au descoperit cantitatea de 130 kg peşte, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente de proveniență.

În cauză, cantitatea de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com