Click pentru a te abona

100Walk2019. Mergi și tu pentru copiii cu autism. Acceptă provocarea și schimbă destine (!)

362 Shares

*Ambasadorii Tulcea 100WALK sunt Ion Boncea și Oliver Dragan  care vor încerca să parcurgă 100 km pe jos, făra oprire, cu dorința de a atrange fonduri pentru orele de terapie ale copiilor de la la Autism Voice, pentru ca vocea lor să se facă auzită, pentru ca pașii lor către lumea noastră să aibă sens. Fiecare pas este important. Fiecare kilometru este important!*O oră de terapie costa 55 de lei, puteți dona cât doriți, orice sumă este binevenită. Există Minuni!

Zilnic facem mii de pași. Zilnic rostim mii de cuvinte. Zilnic facem lucruri cu sau fără sens.

Ți-ai imaginat vreodată că poți schimba vieți? Te-ai gândit cum ar fi să fii TU cel care își pune amprenta asupra unui destin? Îți dorești să lași o urmă valoroasă de moralitate în această lume?

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre Autism Voice. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. Pentru ei, Autism Voice strânge 45.000 lei pentru a putea asigura terapia salvatoare si in anul 2019.

Fiecare dintre noi poate face minuni.

Terapia ABA este esențială pentru un copil cu autism. Îl învață să cunoască lumea, să relaționeze și să se dezvolte.Te-ai întrebat până acum cum funcționează terapia 1-la-1 în centrele Autism Voice?

Pe 16 noiembrie 2019, Memo Sebastian Vrînceanu, Andrei Alexandru Gligor, Daniel Osmanovici și George Balta iau startul unui traseu de 100 km, parcurși în mers, în gașcă, pentru copiii din Asociația Autism Voice.
*Ambasadorii Tulcea 100WALK sunt Ion Boncea și Oliver Dragan  care vor încerca să parcurgă 100 km pe jos, făra oprire cu dorința de a trange fonduri pentru orele de terapie ale copiilor de la la Autism Voice, pentru ca vocea lor să se facă auzită, pentru ca pașii lor către lumea noastră să aibă sens. Fiecare pas este important. Fiecare kilometru este important!

O oră de terapie costa 55 de lei, puteți dona cât doriți, orice sumă este binevenită. In numele copiilor de la Autism Voice vă multumim anticipat.
Traseul pe care vom merge este în nordul județului Tulcea. Voi pleca de la mine de acasă, din Somova, voi merge 16 km pe E87 din Somova până la Telița, de acolo voi merge 20 km pe drum forestier până la Nifon, de acolo, pe drum asfaltat prin Parcul Național Munții Măcinului, 14km până la Cetățuia-Valea Fagilor-Luncavița. Aici mă voi întâlni cu un grup de copii, cu Ștefan ILIE, Primarul Comunei Luncavița, și cu fratele său Marian ILIE si împreună vom merge până în centrul Comunei Luncavița, adica 8km.
Din Luncavița vom merge pe E87 până acasă, la Somova, ultimii 48 de km” spune Ion Boncea în apelul său pe facebook. Pentru toți cei care credeți că-I puteți ajuta pe acești copii și că, în felul acesta veți schimba destine hai să nu trecem indiferenți pe lângă ei! Hai, să ne implicăm! Aruncăm zilnic bănuți pentru tot felul de nimicuri. Astăzi, putem dona pentru copiii cu autism.  Dacă vrei ca și kilometri tăi să fie transformați în ore de terapie, înscrie-ți pașii în Strava, de oriunde ai fi, aici: https://www.strava.com/clubs/562704

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com