Click pentru a te abona

10.000.000 de țigarete descoperite în portul Constanța Sud Agigea cu documente false pentru clorură de vinil. Trei persoane au fost arestate

63 Shares

Trei persoane bănuite de contrabandă cu țigarete au fost reținute, în urma unei acțiuni a polițiștilor și procurorilor din Constanța. Pe parcursul anchetei, au fost ridicate 10.000.000 de contrabandă din Portul Constanța Sud Agigea.

La data de 08.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților V.D., B.I. și C.F., pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și contrabandă.

În cauză s-a stabilit faptul că mai multe persoane constituite într-un grup infracțional organizat au intenționat să introducă în România, prin portul Constanța Sud Agigea, folosind la autoritatea vamală documente comerciale și de transport falsificate, un container, în care marfa declarată era clorură de vinil (polimeri), dar care în realitate acesta conținea cantitatea de 10.000.000 de țigarete.

La data de 08.07.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Constanța, în urma cărora au fost ridicate 2 laptop-uri, stickuri de memorie, 6 telefoane mobile, 5 cartele SIM, resturi vegetale cu aspect de cannabis, 2 grindere, un cântar electric de precizie, precum și sumele de 150 de euro și peste 4.600 de lei.
În cursul zilei de astăzi, cei trei inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanța și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța.
Pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com