Click pentru a te abona

Tineri din Măcin trimiși în judecată pentru deținere de produse etnobotanice

0 Shares

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea au finalizat cercetările cu privire la doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 19 mai a.c., polițiștii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările și au dispus sesizarea instanței de judecată cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, de către un tânăr de 20 de ani din oraș Măcin, județul Tulcea.

În fapt, polițiștii l-au prins în flagrant delict la data de 16 martie 2015, în timp ce ar fi deținut într-un autoturism pe care îl conducea pe raza comunei I.C. Brătianu, județul Tulcea, 3 pliculețe cu substanțe etnobotanice.

În același autoturism, polițiștii au identificat un alt bărbat de 26 de ani din oraș Măcin, județul Tulcea, care ar fi avut asupra sa 19 pliculețe cu substanțe etnobotanice.

Polițiștii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările și cu privire la bărbatul de 26 de ani din oraș Măcin, județ Tulcea, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fiind încheiat acord de recunoaștere a vinovăției, la cererea persoanei în cauză.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com