Click pentru a te abona

Candidatul PSD pentru Primăria comunei Murighiol, Vasiliev Nicolae a murit. Suspect de Covid 19

876 Shares

“Trebuie să moară oameni pentru ca alegerile locale să aibă loc pe 27 septembrie?” se întreabă liderul Pro România Tulcea, Ștefana Zibileanu

Vasiliev Nicolae se afla în urmă cu o săptămână la Constanța, nu s-a simțit prea bine și a mers la spital unde a fost internat cu un preinfarct. Din relatarea unor apropiați, după o săptămână ajunge acasă…”capsulat”, suspect de Covid19 după ce noaptea trecută starea sa de sănătate s-ar fi înrăutățit. Vasiliev Nicolae era candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Murighiol.

“Nu, nu este vorba despre candidatul nostru, dar este vorba despre un om, candidat, întâmplător la Primăria Comunei Murighiol din partea PSD. Eu nu știu ce spun colegii bietului om dar tot Murighiolul vorbește despre faptul că Vasiliev Nicolae a murit cu Covid19, undeva, la Medgidia. Mi se pare o tragedie greu de suportat de familie, mi se pare un lucru nedrept ca un om care a făcut un preinfarct și a mers la spital, a ieșit într-o săptămână sau zece zile “capsulat”…suspect de covid.

Mi se pare, de asemenea, că întreaga campanie electorală pentru alegerile locale poate fi pusă sub semnul întrebării dacă încep să se infecteze candidații chiar după ce și-au depus dosarele de candidatură cum este cazul acestui om, Dumnezeu să-l odihnească.

Aș vrea ca toate aceste frământări ale noastre din teritoriu să fie auzite de către decidenții de la București care merg mai departe indiferent câți ajung sănătoși, vii… la final.

Noi, Pro România Tulcea, considerăm că o astfel de lipsă de interes, respect pentru sănătatea oamenilor doar pentru câteva eventuale procente, este lipsită de demnitate și poate fi considerată …nu vreau să rostesc cuvântul dar viața ne demonstrează că începe să se întâmple ne-a declarat Coordonatorul Pro România Județul Tulcea, Ștefana Zibileanu, ea însăși candidat la funcția de Primar al Municipiului Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com