Click pentru a te abona

Tulcea: Centrul de vaccinare amenajat în Sala de Sport “Dan Pohariu” are patru puncte de vaccinare. 1101 persoane vaccinate la nivel județean

Centrul de vaccinare din municipiul Tulcea este amenajat, la propunerea Primăriei Municipiului şi cu avizul Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea, la Sala de Sport Dan Pohariu de pe strada Isaccei nr. 20.

În cursul zilei de azi, 14 ianuarie 2021, prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Cristian IORDAN, alături de primarul municipiului Tulcea, Ştefan ILIE, şi consilierul acestuia, Bogdan VASILESCU, a verificat stadiul lucrărilor de amenajare la acest centru de vaccinare ce va avea patru puncte de vaccinare.

În cadrul campaniei de vaccinare demarată la nivelul judeţului Tulcea în data de 04.01.2021, până ieri, 13.01.2021, s-au vaccinat un număr de 1101 persoane astfel: 565 la centrele de vaccinare din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, 426 la centrele de vaccinare de la Colegiul Medicilor şi 110 la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Orăşenesc Măcin.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com