Click pentru a te abona

Se poartă accesoriile din piele naturală. Uite ce au pregătit Atelierele Unika

92 Shares

 

 

 

Se știe de pe vremuri că pielea naturală este un material de calitate care, de obicei, atrage doamnele și domnișoarele atunci când vine vorba de încălțăminte sau accesorizare. Cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România nu s-a oprit doar la notesuri și agende, producând și o gamă variată de accesorii sau produse de mică marochinărie. Este vorba despre Atelierele Unika. Cu o impresionantă experiență pe piața din țara noastră, specialiștii aduc întotdeauna un plus colecției lor de accesorii din piele naturală, încercând să surprindă în cel mai plăcut mod clienții lor.
Iată câteva produse interesante, realizate din piele naturală!

Portofelul Vintage

Portofelele din gama Vintage sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Se știe că portofelul nu se schimbă cu una, cu două. Adesea el este păstrat câțiva ani de zile în gențile sau în buzunarele oamenilor. De aceea, calitatea primează atunci când cineva decide să cumpere un portofel nou. Evident, pe lângă calitate, apare în discuție și designul. Clasic, modern, elegant? Cei de la Atelierele Unika produc portofelul Vintage într-un stil clasic, dar și elegant în același timp.

 

Portofelul Vintage pentru bărbat este realizat din piele naturală de calitate superioară atât în exterior cât și în interior. Are 1 buzunar generos pentru bancnote și încă alte 5 buzunare. Culorile disponibile pentru acest portofel sunt: negru, maro, cognac.

 

 

 

 

Portofelul Vintage de damă este realizat din piele naturală la exterior și la interior. Are 2 buzunare pentru bancnote, 12 buzunare pentru carduri și un buzunar cu fermoar metalic. Îl puteți găsi în variantă neagră, bej, maro și cognac.

 

 

 

 

Gama Elite

Gama Elite cuprinde mai multe accesorii de care poate aveți nevoie la un moment dat.

 

Pentru cei ce dețin cărți de vizită, etuiul pentru cărți de vizită Elite este ideal. Etuiul este realizat integral din piele naturală și are 4 buzunare pentru carduri. Culori disponibile: negru, gri, roșu, albastru, maro.

 

 

 

 

Trecând mai departe, își face apariția și etuiul pentru ochelari Elite. Bun când n-ai unde să-ți ții ochelarii, fie ei de vedere sau de soare. Este realizat din piele naturală exterior/interior și se închide în partea din față cu bumb metalic.

 

 

 

Pentru femeile cu multe produse de make-up pe care le poartă după ele atunci când merg în oraș sau chiar la serviciu, a fost creat portfardul Elite. Suportul pentru farduri este confecționat din piele naturală la exterior si fâș la interior unde are un spațiu generos închis cu fermoar metalic polișat.

 

 

Plimbăreții nu trebuie să uite atunci când pleacă în expediții de portofelul de călătorie Elite, special realizat pentru această activitate. La exterior are câte un buzunar pe fiecare parte pentru documente, iar în mijloc un buzunar generos ca să puneți ce vă doriți. De asemenea, în gama Elite se găsesc și portofelele obișnuite, cele de zi cu zi. Le descoperiți în categoria promoționale de pe site-ul producătorului.

 


Lăsăm plimbările în urmă și trecem mai departe la lucruri serioase, cum ar fi business-ul sau locul de muncă. Mai exact, documentele care vă înconjoară fie că dețineți un business sau sunteți angajat. Pentru a fi siguri că nu se vor rătăci, cel mai bine ar fi să le păstrați într-o astfel de mapă pentru documente. Mapa de documente Elite este confecționată din piele naturală. La interior are 2 buzunare și un spațiu generos pentru laptop și documente. Închiderea se face cu fermoar metalic polișat.

Așadar, un accesoriu de piele nu strică niciodată. Le găsiți pe site-ul de prezentare al Atelierelor Unika, pe magazinul online, dar și pe cel mai mare marketplace din România. Spor la cumpărături!

(P)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com