Click pentru a te abona

Despre Noi

Suntem jurnaliști și oameni de televiziune, realizatori de film documentar, cronicari ai tuturor timpurilor și vă propunem o platformă online din care să nu lipsească stirile „fierbinți” ale zilei, reportaje din cele mai inedite locuri din Dobrogea, interviuri cu personaje și cu oameni obișnuiți, evenimente de anvergură ori întâmplări cotidiene. Alegeți voi felul în care doriți să vă informați.

Vă propunem o altfel de călătorie in Dobrogea fierbinte și sălbatică. În Dobrogea istorică și romantică. În Provincia plină de cetăți și de legende. Vă propunem o călătorie a cunoașterii într-un ținut plin de farmec și de inedit care trăiește cu intensitate fiecare ceas. Fiecare val. Fiecare pas. Fiecare gând. Hai să cunoaștem împreună locuri și oameni, întâmplări de poveste și…povești adevărate. Hai să începem împreună această călătorie !

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com