Click pentru a te abona

Femeia din Baia care s-a împușcat cu arma soțului, a murit

1.4K Shares

Femeia care s-a împușcat cu arma soțului, a murit. T.Lăcrămioara de 36 de ani este femeia din Baia, județul Tulcea care a furat o armă de la soțul său și a pornit în trombă cu mașina amenințând că se sinucide.

Bărbatul a alertat poliția care mai întâi a dat-o dispărută și a început căutările. După câteva ore femeia a fost găsită împușcată în Pădurea de la Slava Rusă. Medicii au încercat să o salveze dar, în final a fost declarat decesul.

Oamenii din comuna Baia spun că cei doi ar fi divorțat dar continuau să locuiască împreună pentru că aveau doi copii un băiat de 19 ani și o fată în clasa a VIII-a.

Au existat mai multe discuții în familie dar nimeni nu și-a putut imagina că s-ar ajunge la un gest extrem.

CE SPUN AUTORITĂȚILE

„La data de 29 martie 2024, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa, de 36 ani, ar fi sustras de la domiciliul acestora o armă letală, pe care acesta o deținea în mod legal și ar fi dispărut.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împușcată în zona pieptului.

Ulterior, la fața locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”

IPJ Tulcea.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

1.4K Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com