Click pentru a te abona

Delegație oficială a Municipalității din Suzhou, Republica Populară Chineză, la Tulcea – 23 de ani de înfrățire și cooperare

30 Shares

“Astăzi, (nr 23 iulie 2018) am participat, alături de reprezetanții autorităților publice ale județului Tulcea, la primirea delegației oficiale a Municipalității din Suzhou, Republica Populară Chineză condusă de domnul Nie Biao, viceprimar al Municipalității din Suzhou.

Această vizită a delegației din Republica Populară Chineză are loc în contextul în care începând cu anul 1995 Consiliul Județean Tulcea și Municipalitatea din Suzhou au dezvoltat o relație de colaborare, care s-a materializat în acțiuni comune în domeniul cultural și medical a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună, secretar al Comisiei pentru politică externă din Camera Deputaților.

Din delegație au mai făcut parte Cai Jianjun – director general a Federației Persoanelor cu Handicap Suzhou; Hu Yuezhong – director adjunct al Biroului de Afaceri Civile; Huang Jimei – director adjunct al Departamentului de Finanțe Municipale Suzhou; Geng Xinfang – director în cadrul Guvernului Municipalității din Suzhou și Lu Hehe – director adjunct Biroului pentru Afaceri Externe Suzhou.

“Viceprimarul Nie Biao a subliniat faptul că principalul scop al vizitei delegației chineze la Tulcea a fost să vadă exemplele de bună practică în domeniul asistenței privind persoanele cu dizabilități și și-a exprimat bucuria pentru interesul arătat de județul Tulcea pentru  schimburile economice. Deasemenea, domnia sa a reiterat un eveniment însoțit de o propunere: “În urmă cu 26 de ani a fost înființat parcul industrial de la Suzhou. Propunerea noastră este să trimiteți un delegat pentru a vedea modul în care este gestionată activitatea din acest parc. Ar putea fi un exemplu pentru dumneavoastră despre cum ar putea fi înființată o entitate similară la Tulcea, care v-ar putea ajuta la dezvoltarea economiei locale. Poporul chinez a acordat dintotdeauna o atenție deosebită relațiilor cu Europa, în special cu țările din estul continentului” a spus reprezentantul Suzhou la reuniunea de la Tulcea. Consider că astfel de colaborări în plan economic, socio-cultural, în domeniul sănătății, sunt de bun augur din toate punctele de vedere” a concluzionat deputatul Mirela Furtună.

Supranumit “Veneţia Orientului” (deoarece “are” în proporţie de 42% apă), “Oraşul Grădinilor”, “Capitala Mătăsii” sau “Pămîntul abundenţei”, Oraşul Suzhou, situat în provincia chineză Jiangsu, se află deja în topul destinaţiilor turistice.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com