Click pentru a te abona

CRPM, Donegal, Irlanda: Prioritățile Județului Tulcea în cadrul rețelei europene de transport TEN-T

230 Shares

O delegație a Consiliului Județean Tulcea  participă în perioada 12-14 iunie 2019, la reuniunea Biroului Politic al Conferinței Regiunilor Periferice Maritime ale Europei, desfașurată la Donegal, Irlanda. Județul nostru a răspuns, astfel, invitației adresate de conducerea Comitatului Donegal și în concordanță cu decizia luată în cadrul Biroului Politic al Conferinţei Regiunilor Maritime Periferice din Europa (CPRM), din data de 7 martie 2019, la Brest, Franța.

Din delegația care reprezintă Județul Tulcea la întâlnirea Biroului Politic de la Donegal fac parte consilierii Claudia Rădulescu, Valentin Moldoveanu  și Victor Chiriazic, membri ai Legislativului județean, implicați activ la nivel local pe domeniile de interes abordate în cadrul lucrărilor.

Ordinea de zi a întâlnirii de la Donegal vizează dezbaterea unor repere privind pregătirea raportului de progres al CRPM și pașii următori în acest sens, transport și accesibilitate, viitorul politicii bugetare și politicii de coeziune ale EU, pescuit și afaceri maritime, aspecte financiare și administrative, precum și pregătirea Adunării Generale a CRPM, prevăzută a se desfășura în intervalul 16-18 octombrie 2019, la Palermo, Sicilia.

În cadrul lucrărilor, consilierul județean Valentin Moldoveanu, ales de curând, la Tulcea, în funcția de prim-vicepreședinte al Comisiei Balcanice și a Mării Negre din cadrul CRPM, a susținut o prezentare a liniilor directoare și a priorităților Județului Tulcea, ca membru al CRPM, vizavi de viitorul politicii rețelei europene de transport TEN-T.

Reamintim că, în toamna anului trecut, la Adunarea Generală a CRPM desfășurată la Funchal, Madeira, Consiliul Județean Tulcea a obținut reînnoirea mandatului de Vicepreședinte al CRPM, cu portofoliul Politicii de Vecinătate, pentru președintele Horia Teodorescu, și reprezentarea României în Biroul Politic.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com