Click pentru a te abona

Aeroportul Internațional Delta Dunării anunță primele curse charter și negocieri avansate pentru curse regulate

“Am finalizat procedurile impuse de Autoritatea Aeronautică Civilă care a hotărât creșterea gradului de luptă cu focul astfel încât să putem opera și cu aeronave mari. De altfel, avem trei cereri la acest moment, prima cursă va ateriza pe Aeroportul Internațional Delta Dunării pe 16 aprilie a.c. Vorbim despre o navă de mare capacitate, un Boeing 737 cu turiști care vine din Elveția, turiștii urmând să pornească într-o croazieră pe Dunăre. Suntem în discuții, în negocieri avansate pentru curse regulate, vorbim despre Spania, Italia, Germania, Franța, Marea Britanie, noi sperăm ca începând cu această vară să operăm și curse regulate” a declarat managerul aeroportului, Vâlcu Stoian.

Aeroportul, aflat în subordinea Consiliului Județean Tulcea a implementat două proiecte pe fonduri europene nerambursabile de modernizare ale instituţiei aeroportuare, prin care s-a realizat reabilitarea, modernizarea și extinderea suprafețelor de mișcare și construirea de facilități conexe pentru confortul pasagerilor în cadrul Aeroportului Tulcea, în fapt, lucrări ample și complexe la pista de decolare-aterizare care s – a  extins, fiind lărgită și amenajată  pentru îmbunătățirea condițiilor de rulaj prin lucrări specifice și de așternerea  unui covor asfaltic format din mai multe straturi.

La capătul extins s – a construit o platformă de manevră pe pistă care permite întoarcerea avionului (de calcul, Boeing 737-800), s-a realizat instalația de balizaj pe noile suprafețe de mișcare iar pentru sporirea gradului de confort al pasagerilor, s – a construit tunelul deschis pe laturile scurte pentru accesul de la terminal la platforma de îmbarcare-debarcare.  Aeroportul dispune de sistem pentru transportul bagajelor (bandă transportoare), de la platforma îmbarcare-debarcare la terminalul sosiri.

Vezi și Filmul:
Modernizarea aeroportului Delta Dunarii – Tulcea

“În cadrul proiectelor europene pe care le derulăm s-au semnat contractele de achiziţie pentru două autospeciale de capacitate mare și, până când acestea vor sosi am semnat un contract de închiriere a unei autospeciale care va sta pe aeroport  astfel încât, după cum spuneam, după auditul realizat de Autoritatea Aeronautică Civilă s-a avizat faptul că aeroportul îndeplinește condițiile de siguranță și că poate opera nave de mare capacitate “a mai spus directorul aeroportului tulcean.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

2 Raspunsuri la Aeroportul Internațional Delta Dunării anunță primele curse charter și negocieri avansate pentru curse regulate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com