Conecteaza-te pe Twitter

Ziua Ştafetei – „Acum decid eu”

0 Shares

jandarm2* Pe parcursul zilei, elevul s-a familiarizat cu principalele misiuni ale jandarmilor, a îmbrăcat echipamentul de intervenţie, a vizitat spaţiile de lucru ale unităţii şi a asistat la o serie de activităţi specifice desfăşurate de către jandarmi.

Miercuri, 18 noiembrie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a sprijinit iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea, Asociaţiei Umanitare NOROC din Tulcea şi Fundaţiei Terre des hommes Bucureşti, pentru a experimenta provocările profesiei alese de către un elev de liceu, eveniment dedicat Zilei Universale a Drepturilor Copiilor.

În cadrul acestui proiect educativ Ziua Ştafetei – acum decid eu, Constantin STAMATE, elev în clasa a IX-a, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „SF. IOAN CASIAN” Tulcea, şi-a exprimat dorinţa de a deveni jandarm şi a petrecut câteva ore în mijlocul acestora.

Pe parcursul zilei, elevul s-a familiarizat cu principalele misiuni ale jandarmilor, a îmbrăcat echipamentul de intervenţie, a vizitat spaţiile de lucru ale unităţii şi a asistat la o serie de activităţi specifice desfăşurate de către jandarmi.

La final el s-a arătat încântat de timpul petrecut alături de noii săi colegi,  cu promisiunea de a veni la toate evenimentele importante din viaţa jandarmilor.

De asemenea, Constantin a fost felicitat de comanda unităţii pentru interesul manifestat faţă de instituţia Jandarmeriei şi misiunile pe care aceasta le desfăşoară zilnic pentru liniştea cetăţenilor şi a fost încurajat ca la terminarea liceului să urmeze cariera de jandarm.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.