Click pentru a te abona

Volkswagen Transporter furat din Italia și un Ford cu acte false – confiscate de polițiștii de frontieră la Constanța

0 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători ai I.P..J Constanţa, au depistat în localitatea Constanţa un autoturism marca Volkswagen Transporter care figurează ca fiind furat din Italia. În urmă cu două zile, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Constanţa au acţionat alături de lucrători ai I.P.J. Constanţa, în baza unei informaţii, pentru oprirea în trafic a unui autoturism marca Volkswagen Transporter, cu număr de înmatriculare bulgăresc, care figura în baza de date ca fiind furat din Italia. Autoturismul era condus în municipiul Constanţa de cetăţeanul român M.M.S., în vârstă de 25 de ani, fiind evaluat la aproximativ 1.500 euro. Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român în schimbul sumei de 500 euro şi nu a cunoscut faptul că acesta este furat.
Poliţiştii de frontieră au confiscat autoturismul în vederea verificării și au întocmit dosar penal conducătorului auto pentru săvârşirea infracţiunii de “complicitate la furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 26 C.P., raportat la art. 208, alin. 1 şi 4 din Codul Penal.
În decursul aceleiași zile, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov polițiștii au mai reținut un autoturism marca Ford Transit, înmatriculat în Bulgaria, pentru care conducătorul auto a prezentat la control un certificat de inspecţie tehnică fals. Conducătorul auto, L.V.G., în vârstă de 30 ani, domiviliat in Ilfov a prezentat la controlul specific un certificat tip I.T.P. care prezenta indicii de falsificare. El a declarat că a achiziţionat autotursimul fără a cunoaşte faptul că documentul în cauză este fals.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de “complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, faptă prevazută si pedepsită de art. 26 Cod Penal, raportat la art.288 Cod Penal şi “uz de fals”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 291 Cod Penal.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com