Click pentru a te abona

Viol, corupție sexuală cu minori și tentativă de omor

0 Shares

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului BADIU ION, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de viol şi două infracţiuni de corupţie sexuală, în formă continuată. Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale a rezultat următoarea situaţie de fapt: La finele lunii iunie 2013, prin constrângere, inculpatul BADIU ION, a întreţinut un act sexual cu un minor de 12 ani după ce l-a ademenit în repetate rânduri împreună cu un alt minor de aceeași vârstă în locuința sa unde le oferea spre vizionare  filme filme porno timp în care încerca să –I abordeze din punct de vedere sexual. Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Tribunalului Tulcea. Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea precizează că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 14.10.2013, începerea urmăririi penale faţă de PELIVAN DUMITRU sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.
Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în sera zilei de 13.10.2013, în jurul orelor 22,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict cu fratele său, inculpatul PELIVAN DUMITRU i-a aplicat acestuia din urmă o lovitură cu un cuţit în zona precordială a hemitoracelui stâng, cauzându-i o leziune ce i-a pus viaţa în primejdie. Victima a fost internată la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. La data de 14.10.2013, faţă de PELIVAN DUMITRU s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 15.10.2013 s-a solicitat instanţei de judecată luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile, cerere care a fost admisă, urmând ca inculpatul să fie cercetat în continuare în stare privativă de libertate. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirea răspunderii penale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.