Conecteaza-te pe Twitter

VINO ȘI VEZI ! Eugeniu Barău la Muzeul de Artă Tulcea

1 Shares

Untitled-1

 

Vineri, 5 septembrie 2014, ora 17.00, la Muzeul de Artă din str. Grigore Antipa, nr. 2, a avut loc vernisajul expoziției VINO ȘI VEZI!, ce cuprinde  picturi ale artistului tulcean Eugeniu Barău.

Expoziția va putea fi vizionată în intervalul 5 septembrie – 31 octombrie 2014.

Născut în 1946 la Frecăței – județul Tulcea, Eugeniu Barău a studiat la Facultatea de Artă din Timişoara.

Din 1980 este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România – Filiala Tulcea, la ale cărei expoziții de grup este prezent constant începând cu 1990.

Eugeniu Barău a mai participat la expoziţii de grup în Germania şi Bucureşti. Tablourile sale se regăsesc în colecţii private din S.U.A., Canada, Siria, Israel, Grecia, Austria, Italia, Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Danemarca, Suedia, Anglia, Mexic, Columbia, Argentina, Africa de Sud, Filipine şi Japonia.

Din 1991, artistul are o expoziţie permanentă la Hotelul Select din Tulcea.

Tablourile sale sunt pline de personaje aflate în situaţii cel puţin interesante, pictura sa fiind considerată anecdotică.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.