Conecteaza-te pe Twitter

Vicepremierul Liviu Dragnea la Tulcea

0 Shares

Vicepremierul Liviu Dragnea la Tulcea: “Eu cred că șeful statului ar trebui să-și prezinte demisia de onoare”

Ultima oră: Mircea Băsescu, fratele Președintelui Traian Băsescu, reținut de DNA (!)

“ Încep lucrările la podul Măcin- Brăila. Anul viitor. Acest concept cuprinde și dragarea Dunării și reabilitarea porturilor. Cca. 900 de milioane de euro investiții importante pentru Delta Dunării și pentru zonele limitrofe”.

”Eu cred că șeful statului ar trebui să-și prezinte demisia de onoare. Dacă informațiile vehiculate în spațiul public se confirmă, ne aflăm în fața unei situații foarte grave. Explozive. Eu cred că șeful statului ar trebui să-și prezinte demisia de onoare. Este vorba despre fratele dumnealui care a traficat numele Președintelui (Traian Băsescu) . Noi nu ne-am mai confruntat, ca țară, cu o astfel de situație”.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.