Click pentru a te abona

Vard Tulcea: lansare navă Topaz Chu, prima dintr-o serie de cinci

0 Shares

*Luni, 15 mai 2017, Șantierul Naval Vard Tulcea a lansat la apă nava Topaz Chu  (proiect VARD 9 21, modul Carrier Vessel).

Cu o lungime de 123 de metri și o lățime de 16.5 m, care îi permite să treacă prin ecluze, Topaz Chu este destinată transportului de module prefabricate. Pescajul de 3 m permite navigația pe Marea Neagră, Marea Caspică și Marea Azov iar capacitatea de încărcare a navei  este de 1300 tone.

lansare-nava02

Sunt onorat să fiu prezent astăzi  la o ceremonie care confirmă profesionalismul și calitatea serviciilor furnizate de Vard Tulcea.

Sunteți unul dintre cei mai importanți angajatori din Tulcea și contribuiți în mod direct la evoluția economică pozitivă a județului nostru dar, în același timp, sunteți un reper al calității în domeniul construcției de nave , la nivel european și mondial!

Nava Topaz Chu este prima dintr-o serie de cinci care vor fi realizate la Tulcea de către Vard , motiv pentru care ceremonia de astăzi este de bun augur și pentru beneficiari și pentru Tulcea.

Vă felicit pentru finalizarea acestui proiect și vă doresc multe alte proiecte încheiate cu succes pe viitor !  ” a urat președintele Teodorescu reprezentanților Vard prezenți la ceremonie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.