Conecteaza-te pe Twitter

USR Tulcea a depus la Biroul electoral dosarele de candidatură

0 Shares

S-a înființat în mod oficial a Filiala Tulcea a Uniunii Salvați România, care va participa la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Din conducerea organizației fac parte Marian Zamfir (fondator) – președinte, Bogdan Paul Negrea (fondator) și Tatiana Haliț (fondator) – vicepreședinți.

Untitled-1

De asemenea, cenzor al organizației de Tulcea a USR este dramaturgul Ștefan Caraman (fondator), în timp ce Comisia de Arbitraj este formată din dr. Adrian Ilie, Florian Cojocaru și prof. Adrian Muscalu. Toți sunt fondatori ai filialei noastre, care sperăm să aducă un suflu nou în politica tulceană.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, USR Tulcea a depus la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 38 Tulcea dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Menționăm că toți candidații noștri sunt noi în politică, însă s-au înscris în cursa electorală considerând că românii și tulcenii au nevoie de reformarea clasei politice si a instituțiilor statului și de oameni care să dorească să aducă această schimbare, atât în politica din Romania, cât și în societatea noastră în ansamblu.

La Camera Deputaților, Uniunea Salvați România Tulcea mizează pe președintele Marian Zamfir (de profesie inginer proiectant), vicepreședintele Tatiana Haliț (inginer mecanic), respectiv Giusseppe — Rino Sachetti (economist). La Senat, candidează Bogdan Paul Negrea (antreprenor în construcții).

„Pentru că suntem o filială proaspăt înființată, nu ne putem hazarda să facem pronosticuri electorale nerealiste. Cu toate acestea, Filiala Tulcea a USR își propune să obțină la alegerile parlamentare din 11 decembrie un rezultat electoral apropiat de media națională a partidului” (comunicat).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.