Conecteaza-te pe Twitter

Un tânăr belgian, salvat de polițiștii de frontieră

0 Shares

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliței de Frontieră Isaccea au intervenit pentru salvarea unui tânăr cetă?ean belgian care se afla în stare de hipotermie, pe malul Dunării, după ce navigase cu caiacul.

În data de 08.10.2016, ora 06.05, în urma unui apel telefonic, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Tulcea au fost informați ca un cetățean belgian, aflat pe malul fluviului Dunărea pentru a înnopta, după ce navigase cu caicul, are hipotermie și necesită ajutor.

Imediat, polițiștii de frontieră au intervenit cu ambarcațiunea MAI 4248 din cadrul S.P.F. Isaccea și au identificat persoana în cauză,un cetățean belgian în vârstă de 24 de ani, care a fost recuperată și transportată la sediul sectorului. A fost solicitată ambulanța, iar în urma consultului medical s-a stabilit ca are hipotermie, tânărul fiind preluat de echipajul medical și transportat la Spitalul Județean Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.