Conecteaza-te pe Twitter

Un consilier județean liberal a accidentat mortal un om pe DN22, Babadag – Baia

0 Shares

Luni, 8 septembrie a.c., ora 20.30, Caraman Tașcu în vârstă de 63 de ani din județul Tulcea, a condus un autoturism marca Volkswagen Touareg, pe DN 22 la km 230+80 m, pe relația Bbadag — Baia și a lovit un motoscuter condus regulamentar de un bărbat.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat faptul că din cauza neatenției în conducere, conducătorul auto a lovit un motoscuter marca First Biche, care era condus regulamentar de un bărbat de 65 ani din județul Tulcea.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului mopedului.

Investigațiile polițiștilor au stabilit faptul că șoferul autoturismul poseda permis de conducere corespunzător categoriei. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest DRAGER, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul mopedului poseda permis de conducere corespunzător categoriei și purta cască de protecție.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.