Iohannis Președintele României

Tulceanul Vladimir Mănăstireanu la DNA. A fost subprefect, deputat, șef al ANSVSA

0 Shares

Vladimir Mănăstireanu a fost audiat, luni, 7 decembrie a.c. de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). El nu a dorit să declare presei în ce calitate a fost chemat la DNA.

Tulceanul Mănăstireanu a fost subprefect de Tulcea în perioada 2001 – 2004, deputat  de Tulcea  în perioada 2004 – 2008. Absolvent al Liceului Spiru Haret din Tulcea, Vlad (așa după cum era cunoscut la Tulcea), Mănăstireanu a urmat cursurile Institutului Agronomic „Ion Ionescu de la Brad” – Facultatea de Medicina Veterinară, Iaşi şi aobținut diploma de medic veterinar în 1995. A profesat ca medic veterinar, a fost apoi profesor de specialitate la Grupul Şcolar Agricol din Tulcea, după care a lucrat ca specialist în cercetare la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Delta Dunării, perioadă în care și-a luat doctoratul în ştiinţe medicale veterinare şi a absolvit mai multe cursuri de specializate în managementul instituţiilor publice şi legislaţie europeană.

Manastireanu-DNA

Aflat în postura de vicepreședinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA), Mănăstireanu a fost avansat în funcția de președinte al instituției în iunie 2013, după ce Mihai Ţurcanu a demisionat în urma scandalului laptelui infestat.

Tulceanul, care locuia deja de ceva vreme la București, a demisionat de la conducerea instituţiei în noiembrie 2014, demisia acestuia fiind acceptată, la acel moment, de premierul Victor Ponta. El a declarat atunci că demisionează din motive personale.

Ulterior, în 2015, Vladimir Mănăstireanu a fost numit vicepreşedinte al grupului Cris-Tim, unul dintre cei mai mari producători alimentari din România, după ce o perioadă a ocupat poziția de director de calitate în cadrul aceleiși instituții.

Click pentru a te abona

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.