Conecteaza-te pe Twitter

Tulcea:Jandarmii ajută persoanele afectate de ninsoare

0 Shares

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, sunt constituite mai multe subunităţi şi echipe care vor interveni și în zilele următoare pentru acordarea sprijinului persoanelor fizice aflate în stare de dificultate ca urmare a ninsorilor  abundente şi a viscolului puternic.

Untitled-2 În perioada 5 – 9 ianuarie a.c., peste 70 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, au acţionat în municipiu şi pe raza judeţului Tulcea, pentru implementarea hotărârilor Prefectului Judeţului Tulcea şi Centrului Judeţean de Conducere Integrată Tulcea, determinate de starea de urgenţă pe timpul perioadelor de cod roşu şi portocaliu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.