Conecteaza-te pe Twitter

Tulcea,după Anul Nou: Incendiu la Centrul de Plasament „Speranța”

0 Shares

În cursul zilei de ieri, 2 ianuarie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Delta’ al județului Tulcea a fost solicitat să intervină în 3 situații de urgență, astfel:

Untitled-1

— la ora 14.58, ISU Tulcea a fost anunțat prin numărul unic de apel 112, de izbucnirea unui incendiu care se manifesta la subsolul Centrului de Plasament ‘Speranța’ din municipiul Tulcea.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, s-au deplasat două echipaje de intervenție cu două autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, care, ajunse la fața locului, au constatat că toate persoanele aflate în interior erau deja evacuate din clădirea care era inundată de fum.

În urma intervenției, pompierii tulceni au stins incendiul, în care au ars un televizor, cca 35 m2 de parchet, mobilierul aflat în cameră, diverse articole textile, un geam PVC și a fost deteriorată zugrăveala clădirii.

Din cercetările efectuate la fața locului, s-a constatat că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric, respectiv de la un televizor lăsat sub tensiune.

— la ora 18.10, alarma a sunat din nou, de această dată fiind solicitat un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, pentru a scoate o persoană rămasă blocată într-un autoturism care fusese implicat într-un accident rutier pe șoseaua Tulcea — Agighiol.

Ajuns la locul evenimentului, echipajul de descarcerare a scos persoana, în viață, de sub fiarele contorsionate ale mașinii și a predat-o Serviciului de Ambulanță Tulcea care a preluat-o și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea.

— la ora 18.24, a fost anunțat al doilea incendiu, prin numărul unic de urgență 112, acesta izbucnind la o anexă a unei gospodării situate pe strada Traian din municipiul Tulcea.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului, s-a deplasat un echipaj de intervenție cu o autospecială cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, care, ajuns la fața locului, a constatat că focul se manifesta la un grup sanitar aflat în curtea casei.

În urma intervenției, pompierii tulceni au stins incendiul, în care anexa a ars în totalitate.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o jocul copiilor cu focul.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.