Conecteaza-te pe Twitter

Tulcea, Ministrul Transporturilor: “problemele semnalate vor fi soluționate și se va asigura o mai bună reglementare a activității desfășurate în Delta Dunării”

0 Shares

MT02* s-a aprobat și semnat modificarea Ordinului Ministrului Transporturilor 1079/2014 pentru stabilirea procedurilor privind evidența și înmatricularea ambarcațiunilor de agrement, condițiile tehnice și încadrarea cu personal navigant a acestora și avizarea operatorilor economici pentru desfășurarea activităților de agrement nautic.

* Ordinul Ministrului Transporturilor 1514/2014 privind aprobarea tarifelor pentru activitățile și operațiunile specifice desfășurate sau pentru activitățile efectuate în legătură cu acestea de către Autoritatea Navală Română s-a convenit aprobarea și semnarea modificării acestuia, după parcurgerea procesului de consultare publică.

Iulian Matache, Ministrul Transporturilor, a participat la Tulcea, la o a nouă rundă de discuții cu reprezentanții Consiliului Județean Tulcea, ai Autorității Navale Române, ai Asociației Patronatului Turismului din Delta Dunării, ai Federației Organizațiilor Producătorilor de Pește din Delta Dunării, ai Asociației Administrațiilor Publice Delta Dunării, ai Asociației Armatorilor, Transportatorilor și Operatorilor Fluviali Delta Dunării.

Reprezentanții organizațiilor patronale din Delta Dunării au semnalat Ministerului Transporturilor problemele cu care se confruntă atât locuitorii din Deltă, cât și cei care realizează activități de agrement.

În cadrul întâlnirilor avute până în prezent, la problemele aferente activității din Delta Dunării, reprezentanții Ministerului Transporturilor au identificat ca soluție de rezolvare, modificarea unor acte normative.

Astfel, la ședința de vinery, 24 iulie a.c., s-a aprobat și semnat modificarea Ordinului Ministrului Transporturilor 1079/2014 pentru stabilirea procedurilor privind evidența și înmatricularea ambarcațiunilor de agrement, condițiile tehnice și încadrarea cu personal navigant a acestora și avizarea operatorilor economici pentru desfășurarea activităților de agrement nautic.

În ceea ce privește Ordinul Ministrului Transporturilor 1514/2014 privind aprobarea tarifelor pentru activitățile și operațiunile specifice desfășurate sau pentru activitățile efectuate în legătură cu acestea de către Autoritatea Navală Română s-a convenit aprobarea și semnarea modificării acestuia, după parcurgerea procesului de consultare publică.

‘Prin aprobarea modificării acestor două acte normative, considerăm că problemele semnalate vor fi soluționate și se va asigura o mai bună reglementare a activității desfășurate în Delta Dunării’, a declarat Iulian Matache, Ministrul Transporturilor.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.