Click pentru a te abona

Trimiși în judecată pentru droguri de mare risc

0 Shares

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au finalizat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de trafic de drogur, săvârșite de către doi bărbați.

La 4 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au sesizat instanța de judecată, cu privire la doi bărbați cu vârste de 24 și 26 ani din Tulcea, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive (art. 16 al. 1 din Legea nr. 194/2011) și trafic de droguri de mare risc (art. 2 al. 2 din Legea nr. 143/2000).

În vederea asigurării probatoriului necesar documentării infracționale a celor două persoane, polițiștii au organizat:

— La 21.01.2016 patru percheziții domiciliare, la locuințele folosite de cei doi tineri, ocazie cu care au fost identificate fragmente vegetale, 1 gr de substanță pulverulentă ce conținea cocaină, suma de 933 lei, 1850 de plicuri autosigilante nefolosite și 40 punguțe cu fragmente vegetale.

— La data de 22.01.2016, polițiștii Poliției Orașului Măcin, au oprit în trafic pentru control, un autoturism care circula pe direcția Brăila-Tulcea. La volanul autoturismului a fost identificat tânărul de 26 ani, care avea asupra sa cantitatea de 36,4 grame fragmente vegetale.

— La 13.03.2017, polițiștii antidrog au organizat o acțiune pentru punerea în executare a patru mandate de percheziție domiciliară pentru 4 persoane cercetate într-un alt dosar penal, unde a fost identificat bărbatul de 26 ani.

Cei doi bărbați, în perioada 2015-2017, împreună cu o persoană de 27 ani din Tulcea, ar fi aprovizionat cu diverse cantități de substanțe cu conținut psihoactiv, pe care le-ar fi comercializat către consumatorii din municipiul Tulcea.

Față de bărbatul de 26 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv .Iar pentru cei doi bărbați cu vârstele de 24 și 27 ani, primul a fost cercetat și trimis în judecată în stare de libertate, iar al doilea bărbat este cercetat în stare de libertate, urmând a fi continuate cercetările într-un dosar nou constituit.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com