Conecteaza-te pe Twitter

Transporta miei fără documente sanitar-veterinare

0 Shares

În noaptea de 16/17.04.2014, polițiștii din cadrul posturilor de poliție Mahmudia și Murighiol l-au depistat pe G. Florin de 42 ani, din mun. Tulcea, care transporta cu o autoutilitară marca Mercedes 25 miei sacrificați, fără a deține documentele prevăzute de legislația sanitar veterinară.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform art. 3 lit. b pct. 1 din Hotărârea Guvernului nr. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, cu amendă în valoare de 720 lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.