Click pentru a te abona

Topoleanu Nicolae: postări provocatoare și neadevărate care-mi aduc un serios prejudiciu de imagine, pe o pagină de internet

PRIMIM LA REDACȚIE:

Vă rog să faceți public faptul că postarea de pe pagina mitingcujapca.ro care face referire la niște acțiuni pe care le-aș fi întreprins eu, Topoleanu Nicolae, sunt false și provocatoare. Precizez că nu am nici un fel de legătură cu mitingul PSD care urmează să se desfășoare la București și că persoane necunoscute, rău intenționate au postat un mesaj gen fake news conform căruia „primarul  din Măcin, Topoleanu Nicolae, i-a convocat pe angajații primăriei la o ședință, inclusiv pe fratele meu, și le-a spus că sâmbătă trebuie să fie la București, la mitingul PSD…” și puteți citi mai departe postarea respectivă (!) fac următoarele precizări: La acest moment nu sunt primarul Măcinului pentru că sunt în continuare în proces cu Instituția Prefectului Tulcea pentru contestația la Ordinul emis în octombrie 2017, nu sunt membru PSD, sunt membru al PNL județul Tulcea, sunt în continuare prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal și ocup funcția de administrator public la primăria Măcin. Îmi declar cu tărie dezacordul și repulsia față de astfel de practici desfășurate sub umbrela anonimatului și precizez că nu doresc să fiu implicat în astfel de jocuri politicianiste, mizerabile, menite să aducă prejudicii de imagine în ceea ce mă privește. De aceea, îmi rezerv dreptul de a face toate diligențele necesare pentru a rezolva acest fake news pe cale juridică. Repet, nu sunt implicat sub nici o formă în această acțiune (!)/ Topoleanu Nicolae/Administrator public în cadrul primăriei orașului Măcin.

 

0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com