Click pentru a te abona

Tineri din Sulina cultivau și vindeau…cannbis și etnobotanice

0 Shares

Poliţiştii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus sesizarea instanţei de judecată cu privire la săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, de către doi bărbați, unul de 27 și celălalt de 25 de ani, ambii din oraș Sulina, județul Tulcea.

Untitled-1

În fapt, persoanele în cauză, în perioada 2014 – prezent, au cultivat, deținut, oferit și comercializat cannabis vegetal, inclusiv unui colaborator autorizat în cauză. De asemenea, au procurat și au comercializat, fără drept, produse etnobotanice.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința unuia dintre bărbați, a fost identificată o cultură in-door de cannabis, formată din 9 plante în vegetație, cantitatea de aproximativ 500 grame inflorescențe recoltate și uscate, cantitatea totală de cannabis ridicată fiind de 1.920,5 grame.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.