Click pentru a te abona

Tabăra de Ecologizare de la Sulina: România tinerilor, România smart.

3 Shares

Tabăra de Ecologizare de la Sulina s-a încheiat. Mi-a făcut reală plăcere să mă întâlnesc, alături de Ecaterina Andronescu și de Marcel Ciolacu, de colegi și autorități publice locale, cu tineri (TSD) participanți din toată țara. M-am bucurat să stăm de vorbă, să dezbatem idei, să văd tineri dorinici să ducă mai departe valorile social-democrației.

Pentru a trage un semnal de alarmă, atât în rândul tuturor celor care trec prin deltă, o campanie de conștientizare asupra faptului că natura are nevoie de implicarea noastră doar în sens pozitiv lucru care ar trebui să devină obișnuință dar mai ales pentru a arăta faptul că o campanie de ecologizare se face prin multă muncă şi dăruire.

În această tabără, socializarea și dinamismul activităților stimulează creativitatea, spiritul de echipă și dezvoltă abilitățile de comunicare ale tinerilor social democrați, de proiectele lor, de dorința de a demonstra cât de importantă este pentru oameni social democrația.

Vorbim în fapt despre un proiect pentru formarea și dezvoltarea tinerilor social democrați într-o perioadă plină de provocări.

Președintele TSD, Gabriel Petrea, și-a exprimat bucuria că această acțiune continuă într-o zonă specială an după an, cu acțiuni de ecologizare a plajei Sulina și dezbaterile subiectelor fierbinți care ne preocupă pe toți. S-au aflat în dezbatere teme precum energia și mediul, muncă și educație, România tinerilor, România smart. Au fost jocuri și concursuri sportive și la final s-a desfășurat o amplă acțiune de igienizare a plajei Sulina și a locului de campare. Trebuie să vă spun că am fost măndră de faptul că mă aflu în mijlocul unor tineri atât de implicați, cu idei de proiecte deosebit de importante atât pentru oameni cât și pentru natură.

Felicit organizatorii și pe toți tinerii social democrați care au demonstrate că știu de ce au nevoie românii și România.

Pentru mine, ca vicepreședinte PSD, să văd atâția tineri frumoși, plini de viață și dornici să ducă mai departe ideile și programele PSD, mă face să privesc înapoi cu mândrie și să merg mai departe cu speranță și încredere. Când văd tinerii social democrați ocupându-se cu determinare și solidaritate atât de mediul înconjurător cât și de dezbaterea unor proiecte importante pentru noi toți este încurajator. Susțin și mă angajez să promovez proiectele tinerilor social democrați pentru o Românie modernă, prosperă și unită.

Deputat Mirela Furtună

3 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com