Conecteaza-te pe Twitter

SMURD-ul a adus o șalupă și un hovercraft pentru sistemul de urgență din Delta Dunării

0 Shares

Cele două mijloace de transport  au ajuns deja în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Delta Dunării’ din Tulcea.Investiția aduce reale beneficii localnicilor din Delta Dunării, unde militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Tulcea vor putea interveni mai rapid.

Untitled-1

‘Sunt elemente esențiale pentru intervenția specialiștilor ISU în zonele izolate din Delta Dunării, promise de primul ministru Victor Ponta și de domnul Raed Arafat, și, iată achiziționate acum prin Fundația  SMURD’, a precizat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

În completare, șeful ISU Delta, Florin Bașcău, a insistat asupra faptului că cele două noi dotări vin în sprijinul unor intervenții eficiente în Deltă: ‘Hovercraftul este extrem de important pentru noi, mai ales în perioada sezonului rece, când accesul este îngreunat ca urmare a fapului că îngheață apa din canale’.

Hovercraftul este un vehicul multifuncțional care “plutește” deasupra solului, apei, mlaștinilor, zăpezii, gheții cu ajutorul unor perne de aer. Este prevăzut cu o elice mare în spate ce o propulsează. Hovercraftul este vehicolul ideal pentru Delta Dunării.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.