Conecteaza-te pe Twitter

Situația la frontieră în ultimele 24 de ore

0 Shares

În ultimele 24 de ore, în zonele de competență — punctele de trecere și ‘frontiera verde’ — polițiștii de frontieră au constatat:

* 54 fapte ilegale (31 infracțiuni și 23 contravenții) săvârșite atât de cetățeni români cât și străini;

* valoarea amenzilor contravenționale aplicate se ridică la 3.135 lei;

* au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituții, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în țară), care depășeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 448.100 lei;

* traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de aproximativ 134.200 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de peste 31.700 treceri mijloace de transport.

Nu s-a permis intrarea în țară unui număr de 6 cetățeni străini, care nu îndeplineau condițiile prevăzute de lege și de asemenea, nu s-a permis ieșirea din România unui număr de 37 cetățeni români din diferite motive legale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.