Conecteaza-te pe Twitter

Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Tulcea

0 Shares

În data de 08 aprilie 2015 a avut loc conferința de prezentare a progresului proiectului implementat de către Consiliul Judeţean Tulcea „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Tulcea”.

Proiectul prezentat se derulează în perioada 03.12.2013 – 31.12.2015 și este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) în cadrul Programului Operaţional Sectorial – POS Mediu, Axa Prioritară nr. 2 – Sector Managementul Deșeurilor/Reabilitarea terenurilor poluate istoric. Valoarea totală a proiectului fără TVA este 108.904.821 lei.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea unui sistem durabil de management al deşeurilor la standarde europene în judeţul Tulcea, prin îmbunătăţirea serviciilor şi reducerea numărului de depozite neconforme din judeţ. Sistemul integrat de management al deşeurilor va îmbunătăţi calitatea mediului şi condiţiile de viaţă ale locuitorilor judeţului Tulcea.

Beneficiarii finali ai acestui proiect vor fi gospodăriile din judeţ, instituţiile administrative şi sociale, precum şi agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în judetul Tulcea, în funcţie de tipul de deşeu pe care il produc.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.